Video Aspect Ratio: 4:1

Honingraat voor op het ontbijtbuffet

direct vanuit de korf - zonder toevoegingen

Honingraat voor op het ontbijtbuffet

direct vanuit de korf - zonder toevoegingen

100% natuurlijke honingraat

Ben jij op zoek naar een eyecatcher voor je ontbijtbuffet? Honingraten zijn prachtig en een wonder van de natuur. Wij leveren honingraten met display, zodat iedereen ervan kan proeven. Laat jouw gasten genieten van heerlijke honing die direct van de honingraat komt. Alle honing is 100 % natuurlijk en rauw. Met de honingraat breng je een stukje natuur naar het buffet.
Vraag een demonstratie aan

De magie van de honingraat

De honingraat is gebouwd door bijen. Alle honing hebben zij nauwkeurig verzameld en hierin opgeslagen. De unieke honingraat komt direct uit de bijenkast. De honing en de raat zijn beide eetbaar. Heb je nog nooit honingraat gegeten? Probeer het gerust! Dit geeft een compleet nieuwe dimensie aan de honing. Het eten van honing met raat is een unieke ervaring voor je gasten. Geef jij ze de kans om dit te proberen? Proef de natuur met deze verse bijenhoning zonder toevoegingen.


Selfservice oplossing voor het ontbijtbuffet

Alle gasten mogen zelf honing pakken van de honingraat. Hiervoor zijn twee manieren mogelijk. Gasten pakken de honing inclusief raat direct met een lepel. Maar het is ook mogelijk om de honing uit het kommetje onder de standaard te pakken. 

nullnull

Geen kleine verpakkingen meer

Met het neerzetten van een honingraat vervang je alle kleine verpakkingen met honing. Gasten pakken eenvoudig honing voor in de yoghurt, thee of op de boterham. Ze bepalen zelf de hoeveelheid die ze nemen en daardoor draagt de honingraat bij aan minder voedselverspilling.


Makkelijk in gebruik

De honingraat wordt geleverd met een roestvrijstalen display. Deze display bevordert het druipen van de honing. Deze honing vang je op in een kom, waarna de gasten die gebruiken.


Eenvoudig te bewaren

De honingraat is lang houdbaar. Na het gebruik doe je deze in de bijgeleverde ruime plastic doos. Zorg hierbij dat je er een kom onder zet, die de uitdruipende honing opvangt. Zo verspil je geen druppel. De honingraat kan ongekoeld heel lang bewaard worden.


Wil je de standaard schoonmaken? Dan doe je dat eenvoudig met afwasmiddel en een doek. Verder is er weinig onderhoud nodig.

Wil je meer informatie? Vraag een demonstratie aan!

De honingraten zijn beschikbaar in 1 en 3 kilogram, met een bijbehorend display. Wil je meer informatie over onze producten? Neem dan contact met ons op. Vul onderstaand formulier in.