sap-ontbijtbuffet-hotel

Heerlijke vruchtensappen voor je hotel

zonder persen, aanmaken of onderhoud

ontbijtbuffet-biologisch-vruchtensap

Vruchtensappen zonder gedoe

Een ontbijt is niet compleet zonder een heerlijk vruchtensapje. Hoe pak je dit aan? Zet je een medewerker achter de sinaasappelpers? Dan ben je een extra arbeidskracht kwijt. Of schenk je kartonnen pakken vruchtensap over in kannen? Dat zorgt voor veel onnodig afval.


Dat kan veel makkelijker en duurzamer. Wij bieden je een eenvoudige en hygiënische manier om verschillende vruchtensappen op je buffet te zetten.


Met één simpele handeling kan een glas vruchtensap getapt worden. Iedereen kan het. Medewerkers, maar zeker ook gasten. Met één druk op de knop wordt gekoeld en gefilterd leidingwater, samen met extracten tot een heerlijk sapje gemixt.

"Degelijke dispensers, makkelijk in gebruik. Weinig tot geen storingen."

Charlie Beyhan

Chef-kok - Hotel van der Valk Schiphol

Een eyecatcher op elk buffet

Elke dag worden kratten vol met sinaasappels naar de horeca gebracht en verwerkt tot vers sapje. Heb je wel eens gedacht aan de reis die hieraan vooraf gaat? Het hele proces is milieuvervuilend en onnodig. Daarnaast is het persen arbeidsintensief. Het kost veel tijd en geeft een grote berg afval.

Onze sapdispensers zorgen voor minder afval en meer ruimte in je opslag. Je bespaart ook nog eens op transport- en koelingskosten. Dat is beter voor het milieu en je omzet.


Je bent altijd verzekerd van perfect gekoelde vruchtensappen die hygiënisch worden getapt.

dispenser-vruchtensap-ontbijtbuffet

Binnen 1 minuut helemaal schoon!

Het schoonmaken van een sinaasappelpers of juicer is een heel gedoe. Alle onderdelen worden snel plakkerig en vies. Hierdoor ben je lang bezig met het reinigen en houd je weinig tijd over voor andere zaken. 

Kies je voor onze sapdispenser? Dan kies je voor een apparaat dat je binnen een minuut reinigt met het interne reinigingssysteem. Hierdoor ben je altijd verzekerd van een hygiënische werkomgeving. En het overige onderhoud? Dat regelen wij voor je.


Liever in de keuken kannen vullen?
We hebben een groot assortiment dispensers. De meeste dispensers zijn gemaakt voor zelfbediening op het buffet. We hebben echter ook dispensers waarmee je gemakkelijk, buiten het zicht van gasten, kannen vruchtensap kunt vullen. Het ligt er maar net aan wat je wil.

sap-ontbijtbuffet-hotel

Voor ieder wat wils

Suikervrij of 100% biologisch

glas-sap-ontbijtbuffet-suikervrij

Sapjes zonder toegevoegde suikers

Onze vruchtensappen zijn verkrijgbaar in 8 verschillende smaken. Populaire smaken zoals Sinaasappel, ACE Multi en Appel. Maar ook Cranberry en Perzik-Wortel zitten in het assortiment. In deze vruchtensappen zitten weinig calorieën waardoor iedereen ze gerust kan drinken. Ze passen bijvoorbeeld perfect in een koolhydraat-arm dieet. Iets wat veel diabetici volgen.

We voegen geen suikers toe aan onze sappen. Wat we wel toevoegen is een mix van vitamines en mineralen. Onze dranken zijn vrij van allergenen en 100% vegan.

Gekoeld bewaren hoeft niet!

Onze producten hebben een houdbaarheid van 8 tot 10 maanden. Door het gesloten systeem maakt het hierbij niet uit of de verpakkingen aangesloten zijn. Ook hoeven ze niet gekoeld bewaard te blijven en dat scheelt een hoop energie.

De extracten zijn worden geleverd in handzame en stevige kartonnen dozen. Zo zijn ze makkelijk te hanteren en eenvoudig aan te sluiten. De meeste smaken zijn leverbaar in verpakkingen van 3kg of 10kg. 

 

biologische-vruchtensappen-hotel-ontbijtbuffet

Biologische vruchtensappen

Liever genieten van volledig biologische sappen? Dat kan met onze Bio-producten. Deze sappen bevatten geen toevoegingen en zijn volledig organisch. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende smaken. Onder andere Appel, Kers, Appel/Wortel en Orange/Appel. De extracten worden geleverd in handzame 3kg verpakkingen.

Deze sappen beschikken over het EKO-keurmerk.

Benieuwd welke oplossing het beste bij je past?