Video Aspect Ratio: 4:1

Heerlijke warme Pancakes

volledig automatisch gemaakt

Heerlijke warme Pancakes

volledig automatisch gemaakt

Selfservice pancake-machine

Iedereen houdt van pannenkoeken bij het ontbijt. Het maakt je ontbijt een echt verwenmoment. De automatische pancake-machine maakt warme, heerlijke en verse pancakes. Binnen een minuut verschijnt er een pancake uit de machine. Dit is de perfecte aanvulling op het ontbijtbuffet. 

Vraag een demonstratie aan
pancake-machine-automatisch

Volledig automatische machine

Een ontbijtbuffet voorbereiden vergt veel tijd. Wil je je gasten ook van verse producten voorzien, zoals een gebakken eitje of een pancake? Dan moet je nog meer mankracht inzetten. Met de Pancake-machine is dit verleden tijd.


Hoe maak je een volwaardig ontbijt zonder kok? Kies voor de volledig automatische Popcake-machine en je gasten genieten van een verse pancake bij het ontbijt. Jij doet het beslag in het apparaat en de machine maakt de pancakes. Zo heb je er geen omkijken meer naar.

Favoriet bij (kleine) gasten

Zet je Popcake-machine bij het buffet en je weet zeker dat je gasten even komen kijken. Door het glas zie je hoe de pancake gebakken wordt. Kinderen vinden de pancake-machine geweldig! Ze genieten van de heerlijke smaak van verse pancakes. Daarnaast is het voor hen een feest om te zien hoe de pancakes uit het apparaat rollen. Vaak zie je dit terug met positieve reviews op sites als Booking en Tripadvisor.


Veiligheid voorop

De apparatuur is veilig, doordat deze niet heet wordt. De Cool Touch-technologie zorgt ervoor dat het oppervlak altijd koel blijft. Daarnaast is de pancake-machine volledig contactloos te bedienen. Dat is hygiënisch en zorgt ervoor dat er geen vieze vlekken op het apparaat komen. 

Geen onderhoud en schoonmaak

Geen tijd om schoon te maken? Dan is dit de machine van jouw dromen. Uniek aspect van de pancake machine is namelijk dat hij zo goed als onderhoudsvrij is. Omdat er geen vet of olie gebruikt wordt, zit je nooit met onderdelen die dagelijks afgewassen moeten worden. Binnen 5 minuten is de machine opgestart en rollen de eerste pancakes van de band af. Door de Teflon bakmatten (non-stick), wordt het pannenkoekenbeslag gegaard zonder vet (3% vet uit melk). Aan het einde van het ontbijt zet je de pannenkoekenmaker uit zonder hem schoon te hoeven maken. 

Voordelen op een rij

  • Gebruiksvriendelijk: weinig voorbereiding en minimaal onderhoud;
  • Selfservice: Volledig automatische pancake-machine;
  • Snel gebakken: Altijd binnen één minuut klaar;
  • Veilig in alle omstandigheden: Cool Touch-technologie en contactloos bedienen;
  • De favoriet van het hele gezin: kinderen maken hun eigen pancake.
  • Perfect voor goede reviews van het ontbijtbuffet
  • Geen investering nodig - we zetten de machine gratis bij je neer

Zin om te proeven?

Wil je deze pancake-machine toevoegen aan jouw ontbijtbuffet? Dan hoef je niet vooraf te investeren. De installatie en apparatuur is gratis. Uiteraard voorzien we je ook van volledige technische ondersteuning.


Wij staan klaar om je alles te vertellen over deze oplossing. Vul onderstaand formulier in en we nemen snel contact met je op voor een afspraak. Wij laten je de overheerlijke pancakes graag proeven. 

Vraag een demonstratie aan