Video Aspect Ratio: 4:1

Dispensers voor het ontbijtbuffet

voor jams, hazelnootpasta, maple syrup en honing

Dispensers voor het ontbijtbuffet

voor jams, hazelnootpasta, maple syrup, pindakaas en honing

De milieuvriendelijke oplossing voor het ontbijtbuffet

Kies voor het gemak van de elegante Gemma-dispensers. Ze zijn gevuld met verschillende jams, hazelnootpasta, stroop of honing. Verkrijgbaar in verschillende maten, passen ze op ieder ontbijtbuffet. Geniet van no waste gebruiksgemak.


Onze dispensers zijn goed voor het milieu. Kleine (plastic) verpakkingen verdwijnen van de ontbijttafel en de producten zijn door de luchtdichte verpakking lang houdbaar.

Vraag een demonstratie aan


Een duurzaam alternatief

Nooit meer mono-verpakkingen

Bij een ontbijtbuffet horen meestal veel kleine plastic bakjes met jam, hazelnootpasta of honing. Alles is individueel verpakt, wat zorgt voor bergen afval. Met deze dispenser kies je voor minder afval en een luxere uitstraling. In een dispenser past meer dan 1 liter jam, hazelnootpasta, siroop of honing. De meeste portieverpakkingen bevatten maar 15 gram, wat gelijk staat aan 1 à 2 porties.


Geen glazen potten meer vullen met beleg

Soms pakken hoteleigenaren het anders aan. Er staan glazen potten die gevuld zijn met allerlei soorten jam. Helaas is dit vaak niet hygiënisch en je moet hierdoor alsnog veel weggooien. Het broodbeleg ligt open en bloot op het ontbijtbuffet en hierdoor gaat de kwaliteit snel achteruit.


Kies je voor de Gemma-dispenser dan kies je voor minder voedselverspilling. De gast bepaalt zelf de benodigde hoeveelheid, waardoor er minder verbruikt wordt. Doordat de dispenser luchtdicht is, blijft de inhoud continu van hoge kwaliteit. Gasten hoeven daarnaast niet met een lepel in de jam, honing of stroop om deze op te scheppen. Dat is een stuk hygiënischer.

Kies uit deze verschillende smaken

Alle jams bestaan voor 50% uit fruit. Daarnaast zijn ze glutenvrij en vegan. Met de smaken kers, abrikoos, aardbei, perzik en bosvruchten is er voor iedere gast een goede keuze. Daarnaast is er voor de liefhebber de sinaasappelmarmelade. Deze smaak bevat 35 procent fruit.


jams-ontbijtbuffet-hotel-dispenser

Hazelnootpasta is de favoriet van menig kind en volwassene. Het gaat op een broodje of over de pancake. Onze pasta is palmolievrij en wordt gemaakt van de beste hazelnoten. Of kies voor Pindakaas. Een absolute favoriet op de boterham. Ook tap je maple syrup uit de dispenser. Deze stroop is heerlijk over een pannenkoek of wafel. Dat is echt genieten. En wist je al dat ahornsiroop een lekkere zoetmaker is voor door je koffie of thee? Uiteraard tappen gasten ook hygiënisch echte bijenhoning uit de dispenser. Elegantie en gebruiksgemak in één

De Gemma-dispensers staan prachtig op ieder buffet. Door de combinatie van hout en staal zien ze er stoer en modern uit. Ze zijn echter ook bijzonder praktisch in het gebruik. Het vervangen van de flessen is heel makkelijk en zo gedaan. Voor het schoonmaken hoef je de dispensers niet uit elkaar te halen. Hierdoor heb je ze in no-time klaargezet en weer opgeruimd. Daarnaast voldoen de Gemma-dispensers natuurlijk aan de HACCP-standaard.


Flessen blijven in de dispenser

Alle varianten mogen op kamertemperatuur bewaard worden. Je laat de flessen gewoon in de dispenser zitten. Als je het klepje van de fles sluit, kunnen gasten de dispenser niet gebruiken. Handig, als het buffet gesloten is. Doordat er geen lucht bij het product komt zijn de smaken erg lang houdbaar. Dat scheelt veel energie en ruimte in je koeling.

Voordelen op een rij

Ga jij voor de prachtige en handige buffetdispenser? Dan geniet je van de volgende voordelen:


  • Duurzaam: minder plastic afval van mono-verpakkingen en minder voedselverspilling
  • Elegant Italiaans design: de Gemma-dispenser staat prachtig op je ontbijtbuffet
  • Minder personeel nodig: bijvullen van broodbeleg wordt onnodig
  • Weinig onderhoud: Makkelijk in gebruik en binnen een minuut schoongemaakt
  • Ruime keuze in smaken: kies uit verschillende soorten jam, honing, hazelnootpasta en stroop
hazelnootpasta-dispenser-hotel

Ook zo'n duurzame dispenser?

Wil je meer weten over deze dispensers? Wij staan klaar om je alles te vertellen over de oplossing voor jouw ontbijtbuffet. Vul het formulier in en we komen graag langs om ze te demonstreren.


Voor deze dispensers hoef je geen investering te doen. We zetten ze gratis bij je neer.


Vraag een demonstratie aan